O nás

Hlavní činností firmy MIGO je poskytování kompletních cateringových služeb a zajišťování firemního stravování. Máme bohaté zkušenosti v oblasti gastroslužeb zejména v Moravskoslezském kraji, kde již bezmála 20 let poskytujeme služby firmám, soukromým i veřejným subjektům a zajišťujeme pro ně oslavy, rauty, schůze, profesní setkání, svatby, rodinné oslavy, smutečních hostiny a jiné slavnostní příležitosti zpravidla pro 20 až cca 300 osob.

Od roku 2000 sídlíme ve vlastních prostorách objektu Gastrocentra v Bohumíně-Šunychlu, kde mimo kuchyně, jídelny a společenského sálu provozujeme i bourárnu masa, výrobnu masných produktů a prodejnu řeznictví. V centru Nového Bohumína provozujeme vlastní denní jídelnu pro širokou veřejnost.

Ke každému zákazníkovi se snažíme přistupovat individuálně, za maximálního respektování jeho požadavků. Spokojenost klientů je pro nás motivací pro další spolupráci a zlepšování poskytovaných služeb.

To, co nás zejména odlišuje od ostatních gastrofirem je skutečnost, že se snažíme co nejvíce používat tradiční „domácí“ postupy přípravy jídel, za maximálního využívání prvosurovin, přírodních produktů a zcela eliminovat používání umělých potravinářských aditiv.

Systém kritických bodů (HACCP), nám pomáhá zajistit řízení zdravotní nezávadnosti pokrmů a výrobků. Naše odborné znalosti v oblasti potravinářství, profesionální přístup a kontrolované technologické postupy tak zajistí Vaši bezpečnost při stravování. Velkou pozornost věnujeme výběru dodavatelů a surovin, které musí být naprosto nezávadné a v požadované jakosti. Samozřejmostí jsou pravidelné kontroly hygieny výrobního prostředí, jejíž součástí jsou i mikrobiologické testy.